Garantia design regenton artic 350 liter met bloembak

Garantia design regenton artic 350 liter met bloembak


Prijs:
629,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122203711
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze stijlvolle regenton heeft het uiterlijk van een bloembak en is een aanwinst voor iedere tuin. Met zijn...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia design regenton artic 350 liter met bloembak

Deze stijlvolle regenton heeft het uiterlijk van een bloembak en is een aanwinst voor iedere tuin. Met zijn unieke look is hij bijna niet te herkennen als regenton, maar heeft hij toch alle functionaliteiten hiervan. Met een inhoud van 350 liter kan hij genoeg water opslaan wat gebruikt kan worden in droge periode. Met het water uit de regenton kan de tuin gesproeid worden maar ook kunnen schoonmaakklussen in en rondom de tuin gedaan worden met het regenwater. Met het hergebruiken van regenwater ben je niet alleen milieubewust bezig, ook de portemonnee wordt hier vrolijk van.

De regenton heeft een inhoud van 350 liter dus zo hoeft u tijdens droge periodes nooit zonder regenwater te staan. Met het regenwater kunt u uw tuin besproeien en dit is zelfs beter dan het sproeien met kraanwater. Kraanwater kan door zijn temperatuur de planten laten ‘schrikken’ en daarbij bevat het veel meer kalk dan regenwater. Regenwater gebruiken is dus niet alleen een voordeel voor uw portemonnee.

De regenton heeft een design tapkraantje aan de voorzijde waardoor het water gemakkelijk uit de ton te halen is. Door de hoogte van het kraantje kan er een emmer of gieter onder gezet worden waardoor het niet nodig is om de ton op een verhoging te plaatsen. Ook hoeft u de regenton in de winter niet af te dekken, als u zorgt dat de ton leeg is, en dat het kraantje openstaat, is deze winter en vorstbestendig.

Specificaties

  • Inhoud: 350 liter
  • Diameter op het breedste punt: 62 centimeter
  • Hoogte: 150 centimeter
  • UV stabiel en weersbestendig
  • Inclusief design tabkraan chroom
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen