Garantia design regenton lava 350 liter met bloembak

Garantia design regenton lava 350 liter met bloembak


Prijs:
629,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122201137
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze regenton is een stijlvolle toevoeging voor de moderne tuin. De regenton heeft de uitstraling van een...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia design regenton lava 350 liter met bloembak

Deze regenton is een stijlvolle toevoeging voor de moderne tuin. De regenton heeft de uitstraling van een grote bloembak en is in te richten naar uw eigen smaak. De regenton is voorzien van een uitneembare bak waar de planten in te zetten zijn. Door de eenvoudige plantenbak kunt u de inrichting van de regenton zo vaak aanpassen als u wilt. U kunt de inrichting op elk moment aanpassen aan het moment, het seizoen of aan uw persoonlijke voorkeur op dat moment.

De regenton heeft een tabkraantje aan de voorzijde van de regenton waardoor het regenwater gemakkelijk uit de ton te halen is. Door de juiste hoogte van het tabkraantje kunt u er een emmer of gieter onder zetten, het is dus niet nodig om de regenton op een verhoging te zetten.

De regenton kan een grote hoeveelheid water opslaan waardoor u in droge periodes nooit zonder water hoeft te zitten. Door de opslag van de regenton kunt u gebruik maken van de goedkoopste vorm van water; regenwater. Daarbij is regenwater een van de gezondste voorziening voor uw planten, leidingwater bevat vaak veel kalk wat de groei van planten kan vertragen. Met het regenwater kunt u ook andere (schoonmaak) klussen in en rondom de tuin doen, het terras kan bijvoorbeeld geschrobd worden met het regenwater.

Specificaties

  • Inhoud: 350 liter
  • Diameter op het breedste punt: 62 centimeter
  • Hoogte: 150 centimeter
  • UV stabiel en weersbestendig
  • Inclusief design tabkraan chroom
  • Kleur: Lava/antraciet
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen