Garantia design regenton Linus 220 liter met bloembak

Garantia design regenton Linus 220 liter met bloembak


Prijs:
339,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122213116
B2B:
Artikelomschrijving:
Bij een regenton denkt men al snel aan een saaie donkerbruine regenton die zo mogelijk in een hoekje van de...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia design regenton Linus 220 liter met bloembak

Bij een regenton denkt men al snel aan een saaie donkerbruine regenton die zo mogelijk in een hoekje van de tuin is weg gewerkt. Maar die ligt achter ons! Tegenwoordig zijn er fantastische regentonnen verkrijgbaar die in de verste verte nog niet lijken op de traditionele regenton. Zo ook deze Garantia Linus regenton met geïntegreerde bloembak. Deze decoratieve regenton vraagt om een opvallende plaats op uw terras; in de eerste instantie zal niet eens opvallen dat het hier om een functionele regenton gaat!

Deze kunststof regenton is betongrijs van kleur. Deze neutrale kleur zorgt er voor dat de regenton zowel in een klassieke als moderne tuin prachtig tot zijn recht zal komen. De regenton is uiteraard aan te sluiten op de regenpijp, maar het regenwater wordt tevens opgevangen via de bloembak. De 20cm diepe bloembak is voorzien van een filtervlies zodat de potgrond op zijn plek blijft en het regenwater gefilterd de regenton bereikt.

De regenton heeft een taps toelopende vorm en heeft een doorsnee van 58cm op het breedste punt. De regenton neemt dus weinig oppervlakte van uw tuin in maar kan door zijn hoogte van 120cm maar liefst 220 liter regenwater opslaan. De regenton is voorzien van twee openingen; één voor het aansluiten van de tapkraan en één op een laag gelegen punt zodat u de regenton leeg kunt laten lopen voor de vorstperiode. De chromen design kraan wordt meegeleverd. Voorzie uw planten van regenwater of gebruik het regenwater om uw ramen te zemen.

Specificaties

  • Inhoud: 220 liter
  • Diameter op het breedste punt: 58 centimeter
  • Hoogte: 120 centimeter
  • Kleur: grijs
  • UV stabiel en weersbestendig
  • Inclusief design tapkraan chroom
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen