Garantia design regenton sahara 350 liter met bloembak

Garantia design regenton sahara 350 liter met bloembak


Prijs:
629,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122203735
B2B:
Artikelomschrijving:
Wilt u graag regenwater opvangen, maar wil u geen regenton in uw tuin neerzetten? Dan is deze regenton en...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia design regenton sahara 350 liter met bloembak

Wilt u graag regenwater opvangen, maar wil u geen regenton in uw tuin neerzetten? Dan is deze regenton en bloembak in één de ideale oplossing. De regenton is zo ontworpen dat hij de uitstraling van een grote vaas heeft. In de regenton zit een plantenbak waar u planten in kunt zetten die bij uw persoonlijke voorkeur en uw tuin passen. Deze plantenbak is uitneembaar waardoor deze eenvoudig te vullen en schoon te maken is.

Een regenton is voor iedereen die een tuin heeft een handig hulpmiddel. Een regenton vangt het regenwater en slaat deze op. Aan de voorzijde van de regenton zit een tabkraan bevestigd waar het water later uitgehaald kan worden. Dit water kan gebruikt wordt om uw planten te bewateren, en wist u dat het zelfs beter is om regenwater te gebruiken dan kraanwater? Regenwater heeft een buitentemperatuur wat perfect is voor de planten en daarnaast bevat regenwater geen kalk. Verder kan het regenwater ook voor allerlei andere klussen in en rondom de tuin gebruikt worden. Was bijvoorbeeld uw auto met het regenwater of schrob het terras helemaal schoon, zo bespaart u veel kraanwater wat goed is voor de portemonnee!

De regenton heeft met een inhoud van 350 een grote opslagplaats voor water. Zo heeft u altijd een ruime voorraad water wanneer er een droge periode is aangebroken. In de winterperiode heeft u geen onderhoud aan de regenton, wanneer u het water uit de ton haalt en het tabkraantje openzet, is deze winter en vorstbestendig.

Specificaties

  • Inhoud: 350 liter
  • Diameter op het breedste punt: 62 centimeter
  • Hoogte: 150 centimeter
  • UV stabiel en weersbestendig
  • Inclusief design tabkraan chroom
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen