Garantia design regenton slim 650 liter groen

Garantia design regenton slim 650 liter groen


Prijs:
399,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 29,95 (PostNL 2-mans zending)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122154518
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze slim design regenton van Garantia is met zijn grote capaciteiten ideaal wanneer u over een grote tuin...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Garantia design regenton slim 650 liter groen

Deze slim design regenton van Garantia is met zijn grote capaciteiten ideaal wanneer u over een grote tuin beschikt of veel gebruik maakt van regenwater in en rondom huis! De regenton plaatst u eenvoudig tegen een wand aan waardoor u de ruimte in uw tuin optimaal kunt benutten. Kortom: de slim design regenton kan dankzij zijn vormgeving veel water opslaan zonder dat hij veel ruimte nodig heeft!

Met een inhoud van 650 liter heeft u altijd genoeg regenwater tot uw beschikking. Regenwater kunt u gebruiken voor diverse doeleinden. Voor de hand liggend is natuurlijk het bewateren van uw planten en het besproeien van uw gazon, maar regenwater is ook ideaal te gebruiken als drinkwater voor uw huisdieren of om uw ramen en auto mee te wassen. Het water bevat namelijk nauwelijks kalk en het is natuurlijk gratis, wat weer fijn is voor uw portemonnee!

De regenton is geproduceerd van het zeer sterke materiaal kunststof en gaat daardoor erg lang mee. Dankzij de aftapkraan die op een ideale hoogte bevestigd is, is er voor het vullen van een emmer of gieter geen voet nodig. Voor het aftappen van het regenwater zet u namelijk gemakkelijk een emmer of gieter onder de aftapkraan of sluit u er een tuinslang op aan. De groene kleur van de regenton zorgt ervoor dat hij niet opvalt en samenvalt met het groen in uw tuin. De regenton wordt geleverd inclusief chromen kraan en windverzekeringsset voor extra stabiliteit.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 79 x 52 x 210 cm
  • Inhoud: 650 liter
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: groen
  • Vorm: rechthoekig                                                                                                                                            
  • UV-bestendig: ja
  • Vorstbestendig: ja (mits leeg en met kraan open)
  • Garantie: 2 jaar
  • Inclusief chromen aftapkraan en windverzekeringsset
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen