Garantia regenton amphora terra 360 liter met plantenbak

Garantia regenton amphora terra 360 liter met plantenbak


Prijs:
519,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122182597
B2B:
Artikelomschrijving:
De Amphora regenton van Garantia is een regenton met een dubbele functie, waar u ook dan ook dubbel zo veel...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia regenton amphora terra 360 liter met plantenbak

De Amphora regenton van Garantia is een regenton met een dubbele functie, waar u ook dan ook dubbel zo veel plezier van beleeft! De regenton vangt niet alleen regenwater op maar dient tevens ook als plantenbak. Zo kunt u voordelig gebruik maken van gratis hemelwater, maar heeft u ook een prachtig mooi aanzicht voor in uw tuin!

Het leuke aan deze regenton is dat zijn uiterlijk overeenkomt met dat van een terracotta vaas en dat iedere regenton uniek is. De structuur is namelijk op elke vaas anders en u kunt de plantenbak natuurlijk helemaal zelf samenstellen naar uw wensen. De regenton heeft de ruimte om maximaal 360 liter regenwater op te slaan. Het water komt via de regenpijp maar ook via de plantenbak in de ton terecht. Maakt u zich geen zorgen over eventueel vervuild water vanwege het potgrond uit de plantenbak, de bak is namelijk voorzien van een viltlaag. De viltlaag zorgt ervoor dat het overtollige water in de plantenbak gefilterd de regenton in gaat en dat de planten voorzien zijn van het juiste vochtgehalte. De geïntegreerde plantenbak kunt u er eenvoudig eruit halen zodat u beter kunt planten en schoonmaken.

Onderaan de regenton zit een aftappunt zodat u de regenton makkelijk leeg kan laten lopen. Zo kunt u ook in de winter de regenton zorgeloos buiten laten staan zonder dat er iets gebeurd. De aftapkraan zit op de juiste hoogte zodat er makkelijk een gieter of emmer onder de kraan gezet kan worden. De Amphora regenton wordt geleverd inclusief messing kraan, die u gemakkelijk kunt monteren door middel van de voorgevormde draadaansluiting. De regenton is ook verkrijgbaar in de prachtige natuurlijke kleuren zandsteen en antraciet.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 88 x 88 x 120 cm
  • Inhoud: 360 liter
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: terracotta
  • Vorm: rond
  • Vorstbestendig: ja (mits leeg en met kraan open)
  • UV-bestendig: ja
  • Scheurvast: ja
  • Inclusief messing aftapkraan
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen