Garantia wand regenton amphora antraciet 260 liter

Garantia wand regenton amphora antraciet 260 liter


Prijs:
519,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122182689
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze Amphora wand regenton is ideaal wanneer u maar over een kleine tuin beschikt of de regenton graag wilt...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia wand regenton amphora antraciet 260 liter

Deze Amphora wand regenton is ideaal wanneer u maar over een kleine tuin beschikt of de regenton graag wilt plaatsen in een gangpad! De wand regenton neemt namelijk net iets minder ruimte in dan de originele Amphora regenton. Daarom ziet deze plaatsbesparende versie er ook exact hetzelfde uit en is het enige verschil te kenmerken aan de rechte achterkant. De regenton plaatst u met zijn vlakke kant eenvoudig tegen uw buitenmuur waardoor de regenton nog maar 54 cm van de muur af kom te staan. Zo kan de Amphora wand regenton vele liters regenwater opvangen op een relatief kleine oppervlakte!

De Amphora wand regenton is een 2in1 regenton met plantenbak. Het uiterlijk van de regenton komt overeen met een terracotta vaas. Door de natuurgetrouwe nabootsing van de terracotta vaas krijgt de regenton een stijlvolle uitstraling, die zorgt voor een prettige warme sfeer in uw tuin. De regenton heeft de ruimte om maximaal 260 liter regenwater op te slaan. Het water komt via de regenpijp maar ook via de plantenbak in de ton terecht. U hoeft zich zorgen maken over eventueel vervuild water vanwege het potgrond uit de plantenbak, de bak is namelijk voorzien van een viltlaag. De viltlaag zorgt ervoor dat het overtollige water in de plantenbak gefilterd de regenton in gaat en dat de planten voorzien zijn van het juiste vochtgehalte. De geïntegreerde plantenbak kunt u er eenvoudig eruit halen zodat u beter kunt planten en schoonmaken.

Onderaan de regenton zit een aftappunt zodat u de regenton makkelijk leeg kan laten lopen. Zo kunt u ook in de winter de regenton zorgeloos buiten laten staan zonder dat er iets gebeurd. De aftapkraan zit op de juiste hoogte zodat er makkelijk een gieter of emmer onder de kraan gezet kan worden. De Amphora wand regenton wordt geleverd inclusief chromen kraan, die u gemakkelijk kunt monteren door middel van de voorgevormde draadaansluiting. De regenton is ook verkrijgbaar in de prachtige natuurlijke kleuren terracotta en zandsteen.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 88 x 54 x 120 cm
  • Inhoud: 260 liter
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: antraciet
  • Vorm: rond
  • Vorstbestendig: ja (mits leeg en met kraan open)
  • UV-bestendig: ja
  • Scheurvast: ja
  • Inclusief chromen aftapkraan
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen