Garantia wand regenton amphora terra 260 liter

Garantia wand regenton amphora terra 260 liter


Prijs:
519,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122182603
B2B:
Artikelomschrijving:
Deze Amphora wand regenton is de plaatsbesparende versie van de Amphora regenton van Garantia. De regenton...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Garantia wand regenton amphora terra 260 liter

Deze Amphora wand regenton is de plaatsbesparende versie van de Amphora regenton van Garantia. De regenton ziet er exact hetzelfde uit maar dan met een rechte achterkant. U plaatst de regenton namelijk met zijn vlakke kant eenvoudig tegen uw buitenmuur, waardoor er nog meer ruimte wordt bespaard. Zo kan de Amphora regenton veel liters regenwater opvangen op een relatief kleine oppervlakte. Ideaal wanneer u maar over een kleine tuin beschikt of de regenton graag wilt plaatsen in een gangpad!

De Amphora wand regenton is een 2in1 regenton met plantenbak. Het uiterlijk van de regenton komt overeen met een terracotta vaas. Door de natuurgetrouwe nabootsing van de terracotta vaas krijgt de regenton een stijlvolle uitstraling, die zorgt voor een prettige warme sfeer in uw tuin. De regenton heeft de ruimte om maximaal 260 liter regenwater op te slaan. Het water komt via de regenpijp maar ook via de plantenbak in de ton terecht. U hoeft zich zorgen maken over eventueel vervuild water vanwege het potgrond uit de plantenbak, de bak is namelijk voorzien van een viltlaag. De viltlaag zorgt ervoor dat het overtollige water in de plantenbak gefilterd de regenton in gaat en dat de planten voorzien zijn van het juiste vochtgehalte. De geïntegreerde plantenbak kunt u er eenvoudig eruit halen zodat u beter kunt planten en schoonmaken.

Onderaan de regenton zit een aftappunt zodat u de regenton makkelijk leeg kan laten lopen. Zo kunt u ook in de winter de regenton zorgeloos buiten laten staan zonder dat er iets gebeurd. De aftapkraan zit op de juiste hoogte zodat er makkelijk een gieter of emmer onder de kraan gezet kan worden. De Amphora wand regenton wordt geleverd inclusief messing kraan, die u gemakkelijk kunt monteren door middel van de voorgevormde draadaansluiting. De regenton is ook verkrijgbaar in de prachtige natuurlijke kleuren zandsteen en antraciet.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 88 x 54 x 120 cm
  • Inhoud: 260 liter
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: terracotta
  • Vorm: rond
  • Vorstbestendig: ja (mits leeg en met kraan open)
  • UV-bestendig: ja
  • Scheurvast: ja
  • Inclusief messing aftapkraan
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen