Harcostar kunststof regenton 114 liter groen

Harcostar kunststof regenton 114 liter groen


Prijs:
59,95
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
5012812134014
B2B:
Artikelomschrijving:
De Harcostar kunststof regenton is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een regenton die niet...
Meer informatie
Aantal:
Afbeeldingen en Bestanden
Artikelomschrijving

Harcostar kunststof regenton 114 liter groen

De Harcostar kunststof regenton is de perfecte keuze wanneer u op zoek bent naar een regenton die niet opvalt. De regenton valt niet op in uw tuin vanwege zijn kleine formaat en kleur. De regenton heeft namelijk maar weinig ruimte nodig en gaat in op de natuurlijke omgeving van uw tuin. De Harcostar regenton is een ton die zijn populariteit dankt aan zijn compactheid en kwaliteit!

De regenton is vervaardigd uit hoogwaardig dik kunststof waardoor hij lang mee gaat. De donkere groene kleur zorgt ervoor dat de regenton niet opvalt en mooi aansluit met de natuurlijke omgeving van uw tuin. Met de regenton kunt u maar liefst 114 liter regenwater opvangen, die u daarna kunt gebruiken voor het bewateren van uw planten en het besproeien van uw tuin. Het water kunt u via de bovenkant of aan de onderkant met het kraantje uit de regenton halen. Doordat het aftapkraantje ver onderaan de ton zit haalt u eenvoudig ook het laatste beetje water uit de ton. Om een emmer of gieter onder de kraan te kunnen zetten wordt er aangeraden om een voet onder de ton te plaatsen. Een voet is standaard niet inbegrepen.

De regenton is voorzien van twee aansluitingen om uw vulautomaat aan te sluiten en een voorgeboord gat voor het installeren van de aftapkraan. De regenton wordt geleverd inclusief kindveilige deksel en aftapkraan. De Harcostar regenton is ook verkrijgbaar in andere afmetingen en kleuren.

Specificaties:

  • Afmetingen (BxDxH): 51 x 51 x 66 cm
  • Inhoud: 114 liter
  • Materiaal: kunststof
  • Kleur: groen
  • UV-bestendig: ja
  • Garantie: 5 jaar
  • Inclusief deksel en aftapkraan (met gardena aansluiting)
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen