Roto kunststof regenton 350 liter grijs

Roto kunststof regenton 350 liter grijs


Prijs:
319,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
8713981480434
B2B:
Artikelomschrijving:
Door het veranderende weer schaffen steeds meer mensen een regenton aan. We krijgen langere periodes van...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Roto kunststof regenton 350 liter grijs

Door het veranderende weer schaffen steeds meer mensen een regenton aan. We krijgen langere periodes van droogte, gevolgt door extreem heftige en korte buien. Dit betekend dat we onze planten vaker moeten sproeien zodat zij toch in hun vochtbehoeften worden voorzien. Met een regenton vangt u regenwater op tijdens regenachtige periode, dit regenwater kunt u perfect gebruiken tijdens lange perioden van droogte. Regenwater is zelfs beter voor uw planten dan drinkwater, dit omdat regenwater vrij is van kalk. Tevens is regenwater zeer geschikt voor het (streeploos) zemen van de ramen en het wassen van de auto. Door het gebruik van regenwater bespaart u jaarlijks veel drinkwater. Leuk voor het milieu, maar helemaal leuk voor uw portemonnee!

De Roto kunststof regenton is een prachtige kunststof regenton, welke de uiterlijke kenmerken van een traditionele, houten regenton heeft. Door de grove structuur en de nauwkeurige afwerking is de kunststof regenton haast niet te onderscheiden van een houten regenton. De grootste voordelen van een kunststof regenton zijn dat hij onderhoudsvriendelijk is, lang mee gaat, niet verkleurt en niet krimpt tijdens droge perioden. De Roto kunststof regenton is een regenton met de landelijke uitstraling van een houten regenton, maar alle voordelen van een kunststof regenton.

De regenton wordt geleverd inclusief kunststof kraan welke eenvoudig te bevestigen is middels schroefdraad en de rubberring. Ook wordt de afneembare deksel meegeleverd. Met een inhoud van 350 liter is deze regenton groot genoeg om een grote tuin van water te voorzien. Met de Roto kunststof regenton 350 liter grijs zit u nooit meer zonder regenwater!

Specificaties

  • Afmetingen (BxDxH): 80 x 80 x 107 cm
  • Inhoud: 350 liter
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Grijs
  • Vorm: Rond
  • UV-bestendig: Ja
  • Waterdicht: Ja
  • Garantie: 3 jaar
  • Inclusief deksel en kraan
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen