Vaso design regenton antraciet 220 liter met plantenbak

Vaso design regenton antraciet 220 liter met plantenbak


Prijs:
259,00
(incl. BTW)
Verzendkosten:
€ 5,99 (PostNL pakketpost)
Levertijd:
2 - 5 werkdagen
Merk:
EAN:
4023122209782
B2B:
Artikelomschrijving:
Met de Vaso design regenton antraciet beschikt u niet alleen altijd over gratis hemelwater om uw tuin mee te...
Meer informatie
Aantal:
Artikelomschrijving

Vaso design regenton antraciet 220 liter met plantenbak

Met de Vaso design regenton antraciet beschikt u niet alleen altijd over gratis hemelwater om uw tuin mee te bewateren, ook bent u trotse eigenaar van een prachtige bloempot in uw tuin. De Vaso design regenton is een handige regenton, met het uiterlijk van een prachtige plantenbak. De donkere kleur van de plantenbak in combinatie met een mooie plant zorgt ervoor dat hij als een echte blikvanger in uw tuin werkt.

De Vaso regenton is gemaakt van hoogwaardig kunststof en is hierdoor onderhoudsvrij, u hoeft nauwelijks naar de ton om te kijken. De plantenbak heeft een diepte van 20 centimeter en biedt plaats aan diverse planten. U kunt de planten in de plantenbak regelmatig vervangen om het geheel telkens een nieuwe uitstraling te geven. De plantenbak is voorzien van een filtermat waardoor overtollig water afgevoerd wordt naar de regenton, zo krijgen uw planten nooit teveel water.

De Vaso design regenton is voorzien van twee openingen. Aan de eerste opening kunt u de kraan aansluiten en middels de tweede opening kunt u de ton legen voor de vorstperiode. In de vorstperiode dient een regenton namelijk helemaal leeg te zijn zodat de ton niet kapot kan vriezen.

De regenton heeft een maximale breedte van 58 centimeter en is hierdoor eenvoudig in uw tuin te plaatsen, de ton neemt namelijk niet veel ruimte in beslag. Met een inhoud van 220 liter kan de ton voldoende water opslaan zodat u nooit zonder water zit in droge perioden. Uw tuin besproeien met regenwater is niet alleen goed voor het milieu en de portemonnee, ook uw planten doet u hier een groot plezier mee. Regenwater is namelijk vrij van kalk waardoor verdroogde bladeren, gebarsten vruchten en ongewenste plagen voortaan verleden tijd zijn. Daarnaast is regenwater ook perfect voor diverse tuinklusjes zoals het schrobben van het terras of het wassen van de auto. De regenton wordt geleverd inclusief kunststof gouden snelloopkraan en windzekeringsset.

Specificaties

  • Afmetingen: Ø 58 (max) x 120 cm
  • Materiaal: Kunststof
  • Kleur: Antraciet
  • Geïntegreede plantenbak 20 cm diep met filtervlies
  • Twee openingen
  • Inclusief kunststof gouden snelloopkraan en windzekeringsset
Gerelateerde artikels
Gerelateerde artikelen